UNA-TEC

Nemaš posao? Imaš, ali nisi zadovoljan/na? U svakom slučaju želiš posao. Nekada taj proces može biti dugotrajan, stresan i iscrpljujući. Jesu li zaista iscrpljene sve mogućnosti?

Pitate se kako funkcionira zapošljavanje preko agencije? Koliko je to fer, jasno, transparentno? Po čemu je to slično ili drugačije od zapošljavanja direktno kod poslodavaca?

Agencije za zapošljavanje su relativno mlad fenomen na našem tržištu rada i zapošljavanja.  Od kad znamo za sebe zapošljavalo se preko veze, preporuke, zavoda za zapošljavanje ili javnog natječaja. Od nedavno i kod nas, a u razvijenijim zemljama još duže vremena,  postoje agencije za zapošljavanje. Ljudi nisu još uvijek upućeni u to kako funkcioniraju agencije kao ni u to kakve koristi mogu imati od korištenja agencijskih usluga.

Kao što vrijedi i za mnoge druge agencije (turističke, računovodstvene i sl. ) i rad agencije za zapošljavanje definiran je zakonom. Agencija nije državna institucija već privatna firma.Ona svoje usluge naplaćuje isključivo od klijenata (poslodavaca) koji traže radnike za svoje potrebe. Usluge za kandidate (osobe koje traže posao) su besplatne, osim usluge takozvanoga Coaching’a.

Dosta Vam je slanja životopisa u nedogled? JobSites.Feat_1

Mi smo Vaše rješenje jer kada pošaljete životopis nama on je dostupan renomiranim firmama te ćemo Vam pokušati pronaći adekvatan posao u jednoj od njih.

Već ste uposleni ali ste nezadovoljni ili želite nove izazove? Zbog nedostataka vremena ili nekog drugog razloga još niste promijenili radno mjesto?

Mi smo Vaše rješenje, dok vi uredno obavljate svoje zadatke na trenutnom radnom mjestu mi Vam aktivno tražimo posao po vašoj želji.

Imate posao ali Vam treba dodatni prihod?

Mi smo Vaše rješenje jer u svojoj ponudi imamo i honorarne poslove koje možete obavljati van Vašeg radnog vremena.

Želite izazov u inozemstvu?

Mi smo Vaše rješenje jer surađujemo sa stranim agencijama te ćemo se potruditi da Vam pronađemo angažman van BiH.

Sve što trebate učiniti jeste da nam pošaljete CV na info@una-tec.com i čekate da Vam se javimo sa ponudama. Ako nemate spreman CV kontaktirajte nas svakako preko info@una-tec.com , i tu Vam možemo pomoći.